"Θεσσαλονίκη-Αθήνα" Έκτορας Δέλτα, Εκδόσεις 24 Γράμματα

"Θεσσαλονίκη-Αθήνα" Έκτορας Δέλτα, Εκδόσεις 24 Γράμματα

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Γράφει η Μαίρη Κονταρούδη @Mary Konta, Οικονομολόγος - Επικοινωνιολόγος.

Με πολλή χαρά θα ήθελα να πω δύο λόγια για τον συγγραφέα, ο οποίος κυκλοφορώντας το τρίτο του βιβλίο, μας δίνει μία άλλη διάσταση της γραφής του, τη χιουμοριστική.

Στο προηγούμενο βιβλίο του το "Κέλυφος", το οποίο είχα τη χαρά να προλογήσω, μας είχε βάλει σε "βαθιά νερά", παρουσιάζοντας την σημερινή κατάσταση των συμβαινόντων στον πλανήτη, με έναν ιδιαίτερο και σκληρό τρόπο. Πολύ ψαγμένο βιβλίο, αλλά ήθελε πολύ καλή ψυχολογία για να το διαβάσεις.

Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο του.

«Θεσσαλονίκη - Αθήνα», Έκτορας Δέλτα, Εκδόσεις 24 Γράμματα.

 Για πρώτη φορά η Ελλάδα της κρίσης συναντά με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο την Ελλάδα του Ωραίου Λόγου.  Η αεροπειρατεία είναι μόνο η αφορμή...

Απίθανες καταστάσεις διαδέχονται η μια την άλλη αλλά στο τέλος η αγωνία θα δώσει τη θέση της στο πικρό χαμόγελο και θα ανακαλύψετε ότι πρόκειται για έναν μοναδικό μύθο που καθρεφτίζει τη σύγχρονη απόγνωση και ψυχογραφεί με έναν συναρπαστικό τρόπο την καθημερινή ζωή του Έλληνα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ https://24grammata.com/product/9966-2/

https://www.youtube.com/watch?v=s7FF1IgAPB8&t=12s&fbclid=IwAR2Yp5KRQDJlaItgMNuZ4oKn3ZBfaQnt8QMVc4z7tUtZm2JhIXyrtCbJ4-8

ISBN: 978-618-54239-64

Σελίδες: 248, Τιμή 15,00

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιάννης Ε. Διαμαντής (Έκτορας Δέλτα) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Σπούδασε Computer science & Sound engineering, στο πανεπιστήμιο του Σικάγο, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε τις μουσικές του σπουδές στη σύνθεση, την αρμονία και το πιάνο. Τον Δεκέμβριο του 2017 βραβεύτηκε από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας για το θεατρικό του έργο με τίτλο, «Α.Δ.Α.Μ.». 

Τον Ιούνιο του 2012 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο, «Το Άγγιγμα», από τις Εκδόσεις Αγγελάκη. Τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημα του με τίτλο, «Το Κέλυφος», από τις Εκδόσεις Anima. 

Το «Θεσσαλονίκη - Αθήνα», είναι το τρίτο μυθιστόρημα του συγγραφέα.