Η Ιστοσελίδα αυτή, φιλοδοξεί να είναι ένας χώρος πολιτισμού, ο οποίος να φιλοξενεί και να στηρίζει όλες τις μορφές Τέχνης.

Πριν σας ενημερώσω για την Ιστοσελίδα Artportal.gr θα ήθελα πρώτα να σας ευχαριστήσω που πλαισιώσατε δυναμικά τους χώρους μου στο Facebook (ArtPortal, ArtPortal Community) και μου δώσατε το έναυσμα να προχωρήσω στη δημιουργία Ιστότοπου.

mairh kontaroudiΟνομάζομαι Μαίρη Μπαζιώνη - Κονταρούδη, σπούδασα Οικονομικά, και Πληροφορική (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) καθώς και Επικοινωνία & Μ.Μ.Ε. (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). (περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην προσωπική μου σελίδα www.facebook.com/mary.konta).

Είμαι παντρεμένη με το Χρήστο Κονταρούδη Αρχιτέκτονα /Πολεοδόμο /Εικαστικό (www.christos-k.com). Επί σειρά ετών, πλέον των 40, έχουμε δουλέψει και γίνει γνωστοί σαν μελετητές, σε πολύ μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Τα τελευταία 8 χρόνια, ο σύζυγός μου ασχολείται αποκλειστικά και επαγγελματικά μόνο με τα εικαστικά και συμπορευόμαστε με την δική μου συμβουλή και συμβολή στο κομμάτι της Επικοινωνίας. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, με βοηθό τη μακρόχρονη εμπειρία μας, τα καταφέραμε καλά, έγινε γνωστός σαν καλλιτέχνης πλέον και διακρίθηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε όλη αυτή την διαδρομή, μέσα από τη συναναστροφή με καλλιτέχνες και γενικότερα εκπροσώπους του πνεύματος, το σημαντικότερο ήταν, ότι διδάχτηκα και πρωτίστως βίωσα τις ανάγκες ενός δημιουργού για σωστή και ολοκληρωμένη προβολή.

Το Artportal.gr, έχει ως βασικό σκοπό τη στήριξη κάθε μορφής Τέχνης, δίνοντας βήμα και «χώρο» στο χώρο του, ώστε να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έργα των καλλιτεχνών και όχι μόνο, με σεβασμό πρωτίστως στην προσωπική τους έκφραση.

Στόχος μου είναι να επικοινωνήσω και να προβάλλω τα έργα και τις δραστηριότητες των συμμετεχόντων στο χώρο αυτό. Να γνωστοποιήσω τις δράσεις τους στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Να οργανώσω ομαδικά ή ατομικά δρώμενα. Τέλος, να προβάλλω τις θέσεις τους μέσω συνεντεύξεων και βιογραφικών, καθώς και να γίνουν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό, μέσω ενός χώρου που θα τους διαθέτω στο Artistes, Who is who.To site θα οργανωθεί και θα προβληθεί στα ελληνικά και πολύ σύντομα και Αγγλικά.

Επίσης θα έχει και άλλους συνεργάτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στο να οργανωθεί και να υπηρετήσει πληρέστερα, ο χώρος αυτός την Τέχνη σε όλες τις μορφές της.

Είστε όλοι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.

Οποιαδήποτε δημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να έχει την έγκριση του διαχειριστή της Ιστοσελίδας.

Art Portal information

 

Θ. Δηληγιάννη 46Β, Κηφισιά 145 62 Αθήνα

Email: press@artportal.gr
Web: www.artportal.gr

Follow Us

Facebook Page: ArtPortal
Facebook Community: ArtPortal Community
Instagram: artportal.gr
 
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.