Ο Analytis θα εμφανιστεί στο six dogs την Παρασκευή 7 Απρίλη 2023, στην πρώτη του εμφάνιση ως σόλο artist παρέα με τους The Double Standards

Ο Analytis θα εμφανιστεί στο six dogs την Παρασκευή 7 Απρίλη 2023, στην πρώτη του εμφάνιση ως σόλο artist παρέα με τους The Double Standards

Analytis – Κυκλοφορία 2 ου σόλο album και Release live @ 6dogs.

Analytis & The Double Standards LIVE
opening act: ΗΑΝ ΝΑΗ
Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 | 21:00 | Προπώληση 8€ // Tαμείο 10€ 
Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/analytis-the-double-standards
Facebook event: https://fb.me/e/2ZNjw03OL
Ο Analytis θα εμφανιστεί στο six dogs την Παρασκευή 7 Απρίλη 2023, στην πρώτη του εμφάνιση ως σόλο artist παρέα με τους The Double Standards, για να παρουσιάσει τον 2 ο σόλο δίσκο του με τίτλο «FREEAKS», μαζί με επιλεγμένα τραγούδια από τον 1 ο δίσκο του «Eternal Youth» που κυκλοφόρησε το 2020.
Ο Analytis είναι το solo project του Διονύση Αναλυτή, ιδρυτικό μέλος των «i saw 43 sunsets». Το 2020 ξεκίνησε την σόλο καριέρα του, συνθέτοντας μουσική, στίχους, και αναλαμβάνοντας την παραγωγή και ηχογράφηση της μουσικής του αποκλειστικά μόνος του. Στις ηχογραφήσεις των άλμπουμ του συνεργάζεται στα drums με τον Μανόλη Γιαννίκιο των Whereswilder.
Στο live θα εμφανιστεί με τους The Double Standards, οι οποίοι αποτελούνται από τα αδέλφια Χατόγλου:
Διονύσης Αναλυτής: φωνή/ηλεκτρική κιθάρα
Δημητρης Χατόγλου: Μπάσο
Χρήστος Χατόγλου: Drums
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Αποκλειστικά σε αυτό το 1 ο live, στην σκηνή θα εμφανιστεί η HAN NAH για να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι Lost in Time, που συμμετείχε πρόσφατα στο 1 ο single του, και οι Ουρανία Ακτύπη/Λυδία Σαριδάκη συνοδεύοντάς τον σε 3 τραγούδια του 2 ου δίσκου του. 
Τον Φλεβάρη και τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφόρησε 3 singles, στα οποία υπάρχουν ακουστικές b-side εκτελέσεις δικών του τραγουδιών με τον 2 ο δίσκο να κυκλοφορεί επίσημα 1 Απρίλη, 6 μέρες πριν το live! 
Με επιρροές από πολλές δεκαετίες (70s,80,90s) και με μπλέξιμο πολλών ειδών από grunge, alternative, rock, pop, ballads, αναμένεται ένα μοναδικό live με playlist και performance ειδικά διαμορφωμένη για το επίσημο release live του 2 ου δίσκου του.

Την συναυλία ανοίγει η ΗΑΝ ΝΑΗ.
Η ‘’ΗΑΝ ΝΑΗ’’ είναι το προσωπικό project της Αννας Στεφάνου (singer/songwriter) που γνωρίσαμε μέσα από το ‘’Project Uncut’’. Στη σκηνή εμφανίζεται με τον μουσικό παραγωγό Δημήτρη Δανοπουλο και τον κιθαρίστα Σωτήρη Βογιατζόγλου.
Analytis ➤ https://linktr.ee/analytis.official
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/3sktpatVYEUIfB4vs4D5Gc?si=vucVPDpAQGm
LG7NTjExBGQ
Instagram: https://www.instagram.com/analytis.cobalus/
Facebook: https://www.facebook.com/AnalytisCobalusOfficial

Βιογραφικό:
Ο Διονύσης Αναλυτής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.
Ο 'Analytis' είναι το solo project του, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος των «i saw 43 sunsets» και μαζί τους κυκλοφόρησαν 1 album σε μουσική δική του και στίχους σε επιλεγμένα τραγούδια. Το 2020 ξεκίνησε την σόλο καριέρα του, συνθέτοντας αποκλειστικά την μουσική και τους στίχους, και αναλαμβάνοντας την παραγωγή και ηχογράφηση της μουσικής του, μόνος του. Στις ηχογραφήσεις των άλμπουμ του συνεργάζεται στα drums με τον Μανόλη Γιαννίκιο των Whereswilder.
Με επιρροές από πολλές δεκαετίες (70s,80,90s) και με μπλέξιμο πολλών ειδών από grunge, alternative, rock, pop, ballads, στις live εμφανίσεις θα εμφανίζεται με τους The Double Standards, οι οποίοι αποτελούνται από τα αδέλφια Χατόγλου: 
Διονύσης Αναλυτής: φωνή/ηλεκτρική κιθάρα 
Δημητρης Χατόγλου: Μπάσο 
Χρήστος Χατόγλου: Drums 
Τον Φλεβάρη και Μάρτιο του 2023 κυκλοφόρησε 3 singles, στα οποία υπήρχαν ακουστικές b-side εκτελέσεις δικών του τραγουδιών. 
Στις 7 Απρίλη του 2023 θα παρουσιάσει τον 2ο σόλο δίσκο του στο six dogs. 
Παράλληλα ασχολείται με την φωτογραφία, με κύριο θέμα το αστικό τοπίο της Αθήνας. 
Τον Δεκέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή «Μόνο τη Νύχτα» από τις Εκδόσεις Πηγή.

Image