Brown Hotels X Art Athina_Οι γκαλερί της Αθήνας σε μια εικαστική έκθεση στα Brown Ηotels.

Brown Hotels X Art Athina_Οι γκαλερί της Αθήνας σε μια εικαστική έκθεση στα Brown Ηotels.

Brown Hotels X Art Athina

Οι γκαλερί της Αθήνας σε μια εικαστική έκθεση στα Brown Ηotels
Εγκαίνια Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 13.00 στο Brown Lighthouse Athens (Μαρίκας Κοτοπούλη 3).

(ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΓΩ ΤΡΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΙΠΟΙΗΣΕΩΝ).

Η τέχνη συναντά την φιλοξενία στα ξενοδοχεία της Brown Hotels στην Ομόνοια, μέσα από την εικαστική έκθεση που θα φιλοξενηθεί στα lobbies τεσσάρων ξενοδοχείων της διεθνούς αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας. Με την επιμέλεια της Art Athina παρουσιάζονται έργα τέχνης από 26 γκαλερί που συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό θεσμό της χώρας. Οι εκθέσεις θα έχουν διάρκεια από τις 16 Μαρτίου έως και τις 26 Απριλίου 2023.
H αγάπη και το ενεργό ενδιαφέρον των Brown Hotels σε δράσεις που αφορούν την τέχνη και η αφοσίωση τους στην ανάδειξη του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα της πόλης οδήγησαν στη συνεργασία τους με την Art Athina. Στο πλαίσιο της συνέργειας αυτής προέκυψε η δράση που παρουσιάζεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα: μια σπονδυλωτή έκθεση που εκτός των άλλων θα ενισχύσει τη σχέση του πολιτισμού με τον τουρισμό, προβάλλοντας το ξενοδοχείο ως ένα νέο σημείο συνάντησης, γνωριμίας και επικοινωνίας των καλλιτεχνών με το ευρύ κοινό.   
Από τις 16 Μαρτίου έως και τις 26 Απριλίου 2023 τα lobbies των Βrown Hotels  από χώροι υποδοχής μετατρέπονται σε γκαλερί προσφέροντας μια διαφορετική πολιτιστική εμπειρία στους επισκέπτες τους. Οι 26 ελληνικές αίθουσες τέχνης που συμμετέχουν σε αυτήν την pop up έκθεση επέλεξαν έργα καταξιωμένων και νεότερων εικαστικών δημιουργών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να αναδειχθούν και να καταγραφούν οι σύγχρονες τάσεις και προτάσεις στον εικαστικό χώρο. 
Συγκεκριμένα, οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τα έργα από τις 16 Μαρτίου είναι: Brown Lighthouse Athens,  Βrown Kubic, Dave Red Athens και Βrown Acropol.
Εγκαίνια: Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 13.00 στο Brown Lighthouse Athens (Μαρίκας Κοτοπούλη 3).
Οι αίθουσες τέχνης που συμμετέχουν είναι:
a.antonopoulou.art, Agathi Kartalos, Alibi Gallery, Allouche Benias Gallery, Alma Contemporary Art Gallery, Art Zone 42, Artower Agora, ASTROLAVOS art galleries, Athens Art Gallery, CAN Christina Androulidaki gallery, CITRONNE Gallery, Dio Horia, ekfrasi - yianna grammatopoulou, Eleftheria Tseliou Gallery, Gallery 7, Gallery Art Prisma, GENESIS GALLERY, Kalfayan Galleries, MIHALARIAS ART, Peritechnon Karteris art gallery, Rebecca Camhi Gallery, Roma Gallery, Skoufa Gallery, Technohoros art gallery, THE BREEDER, Zoumboulakis Galleries.

Διάρκεια:16 Mαρτίου - 26 Απριλίου 2023
Διευθύνσεις ξενοδοχείων
Brown Lighthouse Athens (Μαρίκας Κοτοπούλη 3)
Dave Red Athens (Βερανζέρου 25 και Μαρίκας Κοτοπούλη)
Βrown Kubic (Αγίου Κωνσταντίνου 26-28)
Βrown Acropol (Πειραιώς 1)
Σχετικά με την Brown Hotels
Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry  και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), η Κροατία και η Ελλάδα. Η επιθυμία των ιδρυτών της είναι να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της κάθε περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέα ξενοδοχεία στο Ισραήλ το διάστημα 2019 - 2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέα  καταλύματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από κορυφαία life style περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Brown Hotels μπορείτε να δείτε στο www.brownhotels.com 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την OUTSTAND COMMUNICATIONS,
Ερμίσα Γκοτζάι, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  | 2108089389

Image

opy-zouni-roma-gallery

Image

efthimis-malafouris-in-the-peritechnon-karteris-art-gallery

Image

michalis-kiousis contemporary-art-gallery

Image

stratigoula-giannikopoulou-genesis-gallery

Image

philippos-theodorides-zoumboulaki galleries