ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚAI ΦΙΛΙΑΣ : "STOP WAR DAY CONCERT " 45 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚAI ΦΙΛΙΑΣ : "STOP WAR DAY CONCERT " 45 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.

stopwarjpgtext17012023

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-STOP WAR DAY CONCERT / 45 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΝ Ε Ι Ρ Η Ν Η !!

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, στέλνουμε ένα ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα για την υποστήριξη της Ουκρανίας

μέσω μουσικής στη σκηνή του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας!

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσική Ομοσπονδία ξεκίνησε έναν πόλεμο γενοκτονίας εναντίον της Ουκρανίας, ενός πολυπολιτισμικού, ελεύθερου και κυρίαρχου ευρωπαϊκού έθνους.

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, η ρωσική ηγεσία έχει διαγράψει όλες τις συμφωνίες ασφαλείας και την αρχιτεκτονική, που έχει χτίσει η ανθρωπότητα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σχεδόν εδώ και ένα χρόνο, η Ρωσία καταστρέφει σταδιακά τις μη στρατιωτικές υποδομές και την οικονομία της Ουκρανίας, εξαλείφοντας την πολιτιστική της κληρονομιά, ισοπεδώνοντας ολόκληρες τις πόλεις από την ύπαρξη, διαπράττοντας πολλά εγκλήματα πολέμου.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συνεχιζόμενων φρικαλεοτήτων, χιλιάδες Ουκρανές ζωές, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά, χάθηκαν, εκατομμύρια έχουν εκτοπιστεί και αναζητούν καταφύγιο σε όλο τον κόσμο, οι ζωές των ανθρώπων μετατράπηκαν σε εφιάλτη σε αυτόν τον αιματηρό πόλεμο.

Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας για να ακουστούν τα ηχηρά μηνύματα «STOP WAR» και «STAND WITH UKRAINE».

Η NET PROMOTION SMPC με την LENSHOOTS Media Productions παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με τίτλο “STOP WAR Day Concert”!

Έλληνες και Ουκρανοί καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν δωρεάν σε αυτή την εκδήλωση, ενώ τα περισσότερα έσοδα θα δεσμευτούν στον λαό της Ουκρανίας!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή τη σημαντική εκστρατεία για να σταματήσει αυτόν τον εγκληματικό πόλεμο, να απαιτήσει από τη Ρωσία να σταματήσει αυτή την αιματοχυσία και να απομακρύνει τις δυνάμεις της από την Ουκρανία.

Τραγουδήστε μαζί μας: «STOP WAR» και «STAND WITH UKRAINE». Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία και θερμός υποστηρικτής ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και η Inter Action Art.

Δείτε το Line upεδώ: http://stopwar.freshathens.eu/

Πληροφορίες:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 14:00.

Η Είσοδος γίνεται από την ΘΥΡΑ 7 του σταδίου.

Προπώληση Εισιτηρίων στο viva.gr και στα φυσικά σημεία πώλησης.

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/stop-war-day-concert/ 

Εισιτήρια προπωλούνται και στο φυσικό κατάστημα ΠΕΙΡΑΙΑ

ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ | ERGON ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Εθν. Αντιστάσεως 23 - Δραπετσώνα Τηλ: 210.41.14.393

www.sarriergon.gr