Διονύσης Αναλυτής : "Eternal Youth – Analytis"Debut solo album

Διονύσης Αναλυτής : "Eternal Youth – Analytis"Debut solo album

Eternal Youth – Analytis

Debut solo album Press Release

ΑθήναΕλλάδαΝοέμβρης 2020 (for immediate release)


Ο Διονύσης Αναλυτής είναι μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, κιθαρίστας, με βάση την Αθήνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των i saw 43 sunsets, και το 2020 ξεκίνησε την σόλο καριέρα του ως 'Analytis'.

Στα μέσα Νοεμβρίου 2020, κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο 'Eternal Youth'! Στην ηχογράφηση συμμετέχει στα drums ο Μανώλης Γιαννίκιος (γνωστός από τους Whereswilder), ενώ όλα τα υπόλοιπα μουσικά όργανα / φωνητικά / στίχους/ ενορχήστρωση/ παραγωγή αναλαμβάνονται εξ’ ολοκλήρου από τον Διονύση Αναλυτή. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο home studio του Διονύση Αναλυτή (με εξαίρεση τα drums),και mix/master πραγματοποιήθηκε από τον Νίκο Λάβδα στο Kiwi Studio.

Ο δίσκος είναι ξενόγλωσσος, και κινείται σε rock/pop μονοπάτια φλερτάροντας ταυτόγχρονα με την grunge. Για ακρόαση μπορείτε να βρείτε όλα τα links εδώ: https://analytis.hearnow.com/ . Έχει σκηνοθετήσει όλα τα βίντεοκλιπ του δίσκου του, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει πολλά official music videos στο κανάλι του στο youtube, με στόχο να κυκλοφορήσει βίντεο για κάθε τραγούδι του δίσκου. Μπορείτε να δείτε εδώ το official music video για το Younghttps://youtu.be/7L2MlOSfGJ0

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό debut δίσκο που ήδη έχει ακούσει ιδιαίτερα σχόλια όσον αφορά την σύγχρονη παραγωγή του, την ποικιλία του ύφους καθώς και το ιδιαίτερο πάντρεμα στίχου με την μουσική. Το ντεμπούτο άλμπουμ του, δείχνει την ωριμότητά του σαν καλλιτέχνη μετά από χρόνια ύπαρξης στην μουσική σκηνή σε μπάντες, και αποτελεί την καλύτερη του δουλειά ως τώρα. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιήσει release live, αλλά είναι κάτι που ετοιμάζει για το μέλλον όταν αυτό γίνει επιτρεπτό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/φωτογραφία/promo request/συνέντευξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο e-mailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Image