O ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ART AWARDS 2024 ΤΗΣ DREAMTEAM

O ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ART AWARDS 2024  ΤΗΣ DREAMTEAM

O ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ART AWARDS 2024  ΤΗΣ DREAMTEAM

Ο διεθνώς καταξιωμένος art curator και ιστορικός Τέχνης Αριστοτέλης Καραντής θα είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή των Art Awards 2024 της Dreamteam!

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, θεσπίζει τον εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας Art Awards καθώς και την αντίστοιχη συλλογική έκθεση Τέχνης #LONE4ART, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. Τα έργα των Art Awards που θα είναι δημιουργίες γλυπτικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας και μικτής τεχνικής θα εκτεθούν στη μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26-27-28 Φεβρουαρίου 2024. Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένα και καταξιωμένα πρόσωπα του εικαστικού χώρου, θα αποφανθεί για τα αρτιότερα έργα και θα αποδώσει τα πρώτα βραβεία ανά κατηγορία!

Το όνομα και η κριτική του Αριστοτέλη Καραντή προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός! Απόφοιτος του Ιόνιου Πανεπιστημίου και με master στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ο Αριστοτέλης Καραντής , έχει επιμεληθεί μεγάλες και λαμπερές διεθνείς εκθέσεις Τέχνης ανά τον κόσμο και σε σημαντικούς και ιστορικούς χώρους! Έχει αγκαλιαστεί από τον Ελληνικό και Διεθνή τύπο κατατάσσοντας τον ανάμεσα στους πιο περιζήτητους curators  και ανθρώπους της Τέχνης! Υπέρμαχος του υγειούς εθελοντισμού και της φιλοζωίας, έχει συμπράξει ενεργά για την πραγματοποίηση συνεδρίων και εκδηλώσεων κοινωνικού σκοπού! Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει ΄΄ το τι είναι τέχνη για μένα έχει να κάνει με την έκφραση, τον σεβασμό, την ευγένεια, την πράξη, την δημιουργία και την προσέγγιση προς τα θεία χωρίς να πατάς επί πτωμάτων. Η προσπάθεια αναζήτησης του αληθινού φωτός δημιουργεί και αναδεικνύει την τέχνη του καθενός! Το να κολυμπάς στα απύθμενα βαθύ της τέχνης με ρεύματα δυνατά και επικίνδυνα, αλλά ήρεμα και γαλήνια συνάμα δεν έχεις επιλογή παρά να κολυμπήσεις για να μπορέσεις να φτάσεις στην οχθη της Ζωής και να νιώσεις την κάθε στιγμή σαν χρώμα, σαν ιδέα, σαν συναίσθημα!!! Στην τεχνη όπως  η φύση δημιουργεί, αναδύει αλλά και καταστρέφει… την σέβεσαι και την προσεχείς χωρίς να την μολυνεις, δεν δημιουργείς βασισμένος σε κανόνες και έγγραφα αλλά σε σεβασμό και αγάπη προς την τέχνη, την φύση, την ζωή!''

Το Δ.Σ της Dreamteam ευχαριστεί θερμά τον κύριο Αριστοτέλη Καραντή για τη σύμπραξη και τη Τιμή!

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Image

Αριστοτέλης-Καραντής-επιμελητής

Image

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΗΣ

Image