«’ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ...» - Ένα παραμύθι για τον ΕΥΖΩΝΑ

«’ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ...» -  Ένα παραμύθι για τον ΕΥΖΩΝΑ

«’ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ...», Χαρά Πάτρα,  ΕκδόσειςΦΙΛΥΡΑ

Ένα παραμύθι για τον ΕΥΖΩΝΑ και τη στολή του που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες εντός και εκτός Eλλάδας. ISBN: 978-618-5270-64-3

«’ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ...». Ένα τρυφερό παραμύθι για τους γονείς που θα ήθελαν, με τρόπο απλό και κατανοητό, να εμφυσήσουν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το Ελληνικό Έθνος στα παιδιά τους. Πρόκειται ταυτόχρονα για το πρώτο παραμύθι που φέρνει τα παιδιά σε επαφή και γνωριμία με τη φορεσιά του Εύζωνα, με τους συμβολισμούς και την ιστορία της. Για το λόγο αυτό αποτελεί και ένα βιβλίο – οδηγό για κάθε εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , ο οποίος θέλει τα παιδιά να γνωρίσουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου τους ανθρώπους που στέκονται αγέρωχοι μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη. Μορφές ,οι οποίες μας θυμίζουν τι σημαίνει να είναι κανείς Έλληνας.

 «’ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ...»

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας, Εξαρχείας Ουγγαρίας και Μεσευρώπης και με την υποστήριξη του Ομογενειακού Συλλόγου “Hephaestus Wien–Österreichisch/Griechischer Integrationsverein”.

Το βιβλίο προλογίζει η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Παιανίας κυρία Κατερίνα Αποστόλου.

Κεντρική διάθεση βιβλιοπωλείο «Εν Αθήναις», Μαυροκορδάτου 9, τηλ. 2103830491

Ένα παραμύθι από την Χαρά Πάτρα και τις Εκδόσεις ΦΙΛΥΡΑ

Image

Εξώφυλλο του βιβλίου