Η ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ DREAMTEAM 2024 & 2025 ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.

Η ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ DREAMTEAM 2024 & 2025 ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.

H ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ TOY ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ DREAMTEAM ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Η Δώρα Λοίζου χρίστηκε Πρέσβειρα του Οράματος και Κοινωνός του κοινωνικού έργου της Dreamteam για το 2024 - 2025, στη λαμπερή βραδιά απονομής των Πανελλήνιων Βραβείων Εικαστικών Τεχνών Art Awards by Dreamteam που έλαβαν χώρα Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26 Φεβρουαρίου 2024. 
Πρόκειται για έναν άνθρωπο φωτεινό, ιδιαίτερα ενεργητικό και δραστήριο, υπέρμαχο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, με γνώμονα το κοινό καλό! 
Σαν τη Νεράιδα Ονειρένια, του παραμυθιού της Dreamteam, ήρθε, αγκάλιασε τους ανθρώπους, τη γη και τα ζώα και με τη μελωδική φωνή της τραγούδησε…’’για έναν για καλύτερο κόσμο’’! Το ομώνυμο τραγούδι που ηχογραφήθηκε, σε μουσική του Σώζου Λυμπερόπουλου, στίχους της Αναστασίας Γκούβα και ερμηνεύτηκε από τη Δώρα Λοίζου,  περιγράφει όλα όσα πρεσβεύει ο Κοινωνικός Φορέας Dreamteam
Η Δώρα Λοίζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων, ερμηνεύτρια ελαφρού τραγουδιού, μουσικοπαιδαγωγός, και επιμελήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 
Έχει πτυχιακές σπουδές στο Πιάνο και στο Σύγχρονο Τραγούδι, ενώ παράλληλα έχει παιδαγωγικές σπουδές με ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Συνεχίζει να επιμορφώνεται με κύκλους σπουδών: Ε.Α.Π. – σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, Ελληνικό Παιδικό Μουσείο – Εκπαίδευση στο Μουσείο (σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων), Μουσικοκινητική αγωγή C.Orff – Σχολή Μωραΐτη κ.α. 
Έχει εργαστεί σε σχολεία, συλλόγους ΑΜΕΑ και ΚΗΦ ατόμων με αυτισμό, ως καθηγήτρια μουσικής. 
Έχει συνεργαστεί με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για την δημιουργία της πρώτης παιδικής Ολυμπιακής Χορωδίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. 
Από το 2007 εργάζεται στον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) ως μόνιμο μέλος και ερμηνεύτρια στην ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής. 
Στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με καλλιτέχνες του έντεχνου ρεπερτορίου, με τελευταία της εμφάνιση στο Ηρώδειο ενώ το καλοκαίρι του 2023 συμμετείχε ως Κορυφαία του χορού στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» με την ομάδα θεάτρου Προσκήνιο, σε σκηνοθεσία Κοέν και ερμήνευσε ζωντανά στην σκηνή το κομμάτι του «Θρήνου» που συνέθεσε ο σπουδαίος συνθέτης μας Ηλίας Ανδριόπουλος. 
Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, στη δουλειά «Μεγάλα τραγούδια, νέες φωνές», ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έκλαψα χθες».

Image

ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ DREAMTEAM

Image

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ- ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ

Image

ΣΩΖΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ

Image

ΣΩΖΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΩΡΑ ΛΟΪΖΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ