Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη « ΉΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ » "Ένα αφιέρωμα στον «Αρχάγγελο της Κρήτης»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη « ΉΤΑΝΕ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ » "Ένα αφιέρωμα στον «Αρχάγγελο της Κρήτης»

CRICOS LOGO

« Ή Τ Α Ν Ε  Μ Ι Α  Φ Ο Ρ Α »

Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
Ένα αφιέρωμα στον «Αρχάγγελο της Κρήτης»

 

Κατ' απαίτηση του κοινού, η μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον "Αρχάγγελο της Κρήτης" Νίκο Ξυλούρη, σε επιμέλεια  Σταύρου Ξαρχάκου, μετά το Sold Out στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, θα επαναληφθεί στο Christmas Theater, στις Δεκεμβρίου 2022.

CHRISTMAS THEATER
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Ήτανε μια φορά μια αρχέγονη φωνή που χαράχτηκε ανεξίτηλα μέσα μας Ήτανε μια φορά η  δυνατή φιλία μας Ήτανε μια φορά μια μικροπαντρεμένη, η Ουρανία Ήτανε μια φορά ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Ήτανε μια φορά, είναι και θα είναι πάντα η ανεπανάληπτη φωνή του στις καρδιές μας και σε όλες τις στιγμές που θέλουμε να νιώσουμε Ήτανε και θα είναι πάντα Ο ένας και μοναδικός Νίκος Ξυλούρης»
Σταύρος Ξαρχάκος
Για μία ακόμα φορά, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα υποδεχθεί με  χαρά και συγκίνηση την οικογένεια Ξυλούρη: τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη.
Με το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα και ιδίωμα θα αποδώσουν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη και με τις λύρες και τα λαούτα τους θα δώσουν ένα ρεσιτάλ κρητικής μουσικής. Στο πλευρό τους θα βρίσκονται επίσης ο Χρήστος Θηβαίος, o Μίλτος Πασχαλίδης και η Ηρώ Σαΐα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχει τραγουδήσει ο Νίκος Ξυλούρης.


Cricos Productions & Cultural Management ● www.cricos.grcThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ● +30 210 6109513