Ο Eλληνας δημιουργός Tasos P. βραβεύτηκε στην Αμερική από την Global Music Awards για το τραγούδι του "HUMANE (Peace & Love)"

Ο Eλληνας δημιουργός Tasos P. βραβεύτηκε στην Αμερική από την Global Music Awards για το τραγούδι του "HUMANE (Peace & Love)"

Γράφει η Μαίρη Κονταρούδη, Οικονομολόγος - Επικοινωνιολόγος.

Είναι χαρά και τιμή μας να αναγγέλουμε τη βράβευση στην Αμερική, του "δικού" μας Τάσου Πέτσα (Tasos P.) από τη γνωστή Global Music Awards, για το τραγούδι του «Humane (Peace & Love)» εμπνευσμένο από το θάνατο του Αφρομερικανού George Floyd.

Ακούστε το τραγούδι και θα συγκινηθείτε όπως συγκινήθηκα και εγώ, και προσωπικά δίνω θερμά συγχαρητήρια στο δημιουργό και στην τραγουδίστρια Ny Aina.

Πιο αναλυτικά, το τραγούδι του βραβευμένου Έλληνα δημιουργού Tasos P. είναι για τα ανθρώπινα δικαιώματα με τίτλο «Humane»

Ο βραβευμένος στην Αμερική με Global Music Awards, δημιουργός Τάσος Πέτσας (aka Tasos P.)  κυκλοφόρησε  τέλη Ιουνίου το νέο του τραγούδι με τίτλο «Humane (Peace & Love)» όπου στα φωνητικά συμμετέχει η Γαλλίδα Ny Aina

Αυτή τη φορά ο δημιουργός εμπνευσμένος από το θάνατο του Αφρομερικανού George Floyd στη Μινεσότα στις 25 Μαΐου, συνθέτει σε διαφορετικό ύφος από ό, τι τον είχαμε συνηθίσει.  Το τραγούδι έχει ύφος R&B Neo Soul και σε συνδυασμό με τους αγγλογαλλικούς  στίχους που ο ίδιος έγραψε και την ιδιαίτερη ερμηνεία της τραγουδίστριας Ny Aina, περνάει το δικό του μήνυμα για την ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και την πίστη στις πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες της ειρήνης και της αγάπης.  

Όπως αναφέρουν και οι στίχοι  «It’s Piece that we need/It’s Love that we need/ Since we are all born the same…Humane»

Το «Humane (Peace & Love)» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και ήδη ανέβηκε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο #1 του iTunes Greek Chart όπως, επίσης, μπήκε στα 30 καλύτερα (ελληνικό & ξένο ρεπερτόριο) τραγούδια σε πωλήσεις, streaming υπηρεσίες και airplayμεταδόσεις. To single συνοδεύεται από ένα πολύ όμορφο animated lyric video σε μαυρόασπρο φόντο.  

Πρόκειται για το 16ο digital single του δημιουργού που φέτος το καλοκαίρι κλείνει πέντε χρόνια δισκογραφικής καριέρας.

Δείτε το animated lyric video στο παρακάτω link

https://youtu.be/_YRh-HZRC6E