ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "New beginning with Art" TIME OF ART GALLERY

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "New beginning with Art" TIME OF ART GALLERY

Time of Art gallery : "New beginning with Art" Ομαδική Έκθεση

 Γράφει η Μαίρη Κονταρούδη Μπαζιώνη, Οικονομολόγος – Επικοινωνιολόγος.

Πριν αρχίσω την αναφορά μου στο περιεχόμενο αυτής της υπέροχης έκθεσης, θέλω να μιλήσω για τον εξαιρετικό χώρο στον οποίο μεταφέρθηκε η TIME OF ART GALLERY. 

Βρίσκεται στο παλαιότερο Εμπορικό Κέντρο στην καρδιά της Κηφισιάς, και ο χώρος της αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας. Βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η ψυχή του χώρου και ιδιοκτήτρια κα Ελένη Σακαλή έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια την ικανότητα της στην οργάνωση και διαχείριση των χώρων της με άριστο τρόπο. 

Το εντυπωσιακό και διαφορετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για χώρο γωνιακό, με άπλετο φως στο Ισόγειό του και λιγότερο στον επάνω όροφο, με τζαμαρίες μεγάλες, λίγο αντισυμβατικά στοιχεία για έκθεση τουλάχιστον εικαστικών έργων και όμως πολύ όμορφα και εντυπωσιακά δεμένα μεταξύ τους. Έργα – Φως  συνδυασμός  όχι και πολύ εύκολος θα έλεγα, και όμως δυνατός με αριστοτεχνικό τρόπο. 

Η κα Σακαλή όπως πάντα φιλόξενη, επικοινωνιακή, εντυπωσιακή και πολύ προσεκτική στις επιλογές καλλιτεχνών και Έργων.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπόν με την έκθεση  "New beginning with Art" και συγχαρητήρια σε όλους συντελεστές.

Τώρα η έκθεση είναι πραγματικά πολύ πολύ όμορφη, με την παρουσίαση των έργων των διακεκριμένων καλλιτεχνών που συμμετέχουν με εντυπωσιακό τρόπο.
Ένα μικρό δείγμα των έργων ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, απολογούμαι στους καλλιτέχνες που δεν μπόρεσα να παρουσιάσω όλα τα εκτιθέμενα έργα λόγω έλλειψης χώρου. Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω, ότι τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι σπάνιο να βλέπουμε σε εκθέσεις και έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, κάτι που συμβαίνει στην έκθεση αυτή. Ενα μεγάλο Μπράβο.

Η έκθεση λήγει σήμερα ημέρα Σάββατο 17 Απριλίου, δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να την επισκεφτώ νωρίτερα από χθες.
Υπάρχει όλη η σημερινή ημέρα μέχρι το βράδυ που μπορείτε να την επισκεφτείτε, θα την απολαύσετε πραγματικά, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ολες οι λεπτομέρειες για την έκθεση, τα ονόματα καλλιτεχνών, το περιεχόμενο, καθώς και τη διεύθυνση και στοιχεία του χώρου περιλαμβάνονται σε προηγούμενο άρθρο αναγγελίας της έκθεσης θα τα βρείτε στο linkπου ακολουθεί.

https://artportal.gr/ektheseis/trexouses-prosexos/newbeginingwithart42021.html

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image